DROPS Merino Extra Fine


Kuvaus

DROPS Merino Extra Fine

Superwash-käsiteltyä extra fine merinovillaa


Sisältö: 100% Villaa
Lankaryhmä: B (20 - 22 silmukkaa) / 8 ply / DK / worsted
Paino/juoksevuus: 50 g = n. 105 m
Puikot: 4 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 21 s x 28 krs
Pesuohjeet: Hienopesu 40 C / Älä käytä huuhteluainetta / Tasokuivaus

Made in: EU
Raaka-aineiden alkuperämaa: Villaa Etelä-Amerikasta

Tällä langalla on Oeko-Tex® sertifikaatti (sertifikaatti numero 25.3.0110), Standard 100, Class I, joka on saatu INNOVATEXT TEXTILE ENGINEERING AND TESTING, HUNGARY. Tämä tarkoittaa, että lankaa on testattu, että se ei sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja ja että sitä on turvallista käyttää. Class I on korkein taso, eli lanka sopii myös vauvoille (0-3 vuotta).


Tuotetiedot

DROPS Merino Extra Fine -lanka on kehrätty 100% extra fine merinovillasta. Lanka on lämmin ja superpehmeä, se tuntuu pehmeältä ihoa vasten, joten se soveltuu varsin hyvin vauvojen ja lasten neuleisiin. Lanka on kehrätty useasta ohuesta säikeestä, silmukoista tulee kauniit ja tasaiset, ja lanka sopii todella hyvin kohoneuleisiin kuten palmikoihin ja helmineuleeseen. Tästä langasta tehdyt vaatteet ovat hyvin mukavia, neuleesta tulee joustava ja neulepinnasta tulee kestävä. Tämän erikoisen rakenteen vuoksi on hyvin tärkeää, että neuletiheys täsmää, on parempi neuloa hieman liian kireästi kuin liian löyhää.

DROPS Merino Extra Fine -lanka on superwash-käsitelty, joten neule sopii päivittäiseen käyttöön ja voidaan helposti pestä pesukoneessa. Ole kuitenkin varovainen, kun peset neuleet, ja seuraa hoito-ohjeita tarkasti. Tämä lanka on kehrätty kuiduista, jotka tulevat Etelä-Amerikan vapaasti liikkuvista eläimistä, ja eläimiä ei ole altistettu mulesing-käsittelylle. Lanka on sertifioitu Oeko-Tex standardin 100 mukaisesti.