DROPS Snow

alkaen 1,70 €


Kuvaus

DROPS Snow

Mainio lanka huovutukseen!


Sisältö: 100% Villaa
Lankaryhmä: E (9 - 11 silmukkaa) / 14 ply / super bulky
Paino/juoksevuus: 50 g = n. 50 m
Puikot: 9 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 10 s x 14 krs
Pesuohjeet: Käsinpesu, max 30 C / Tasokuivaus / Voidaan huovuttaa

Made in: EU
Raaka-aineiden alkuperämaa: Villaa Etelä-Amerikasta

Tällä langalla on Oeko-Tex® sertifikaatti (sertifikaatti numero 25.3.0099), Standard 100, Class I, joka on saatu INNOVATEXT TEXTILE ENGINEERING AND TESTING, HUNGARY. Tämä tarkoittaa, että lankaa on testattu, että se ei sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja ja että sitä on turvallista käyttää. Class I on korkein taso, eli lanka sopii myös vauvoille (0-3 vuotta).


Tuotetiedot

*DROPS Eskimo-langan nimi vaihtui, lanka on jatkossa nimeltään DROPS Snow.

DROPS Snow on pehmeä ja paksu, helposti neulottava 1-säikeinen lanka, jonka koostumus on 100% puhdasta villaa. Tästä langasta neulotut vaatteet ovat lämpimiä ja mukavia. Lanka sopii varsin hyvin huovutukseen. Langan villakuituja ei ole käsitelty, eli niitä on ainoastaan pesty, niitä ei ole altistettu kemialliselle käsittelylle ennen värjäystä. Tämän ansiosta kuidun luonnolliset ominaisuudet pääsevät esille ja lanka saa paremman muodon ja rakenteen.

DROPS Snow on hyvin suosittu talvilanka, joka löytyy kahtena eri värisävytyyppinä: Yksivärisenä, valikoima yksivärisiä sävyjä, ja mix-värisenä, jossa langan eri värit on karstattu yhteen ennen kehräystä, jolloin langasta tulee kirjava.